Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο Σκοπός της Νεανικής Δράσης Μυκονιατών και τα μέσα επίτευξής του

Είμαστε νέοι Μυκονιάτες και νέες Μυκονιάτισσες, χωρίς κομματικές και παραταξιακές εξαρτήσεις, που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα το καλό του τόπου μας. Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στο νησί μας. Δημιουργήσαμε την «Νεανική Δράση Μυκονιατών» ως ένα φορέα έκφρασης και δράσης της νέας γενιάς που έχει άποψη για ότι συμβαίνει στην Μύκονο και ιδέες για το πώς να την κάνουμε καλύτερη.

Ο σκοπός της «Νεανικής Δράσης Μυκονιατών» είναι να φανεί χρήσιμη στον τόπο και να συμβάλλει δημιουργικά στην αλλαγή προς το καλύτερο.

Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε τα εξής μέσα:

Αυτόνομη Κοινωνική δράση – αναλαμβάνουμε εθελοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες, ώστε με το παράδειγμά μας να εφαρμόζουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι τις αλλαγές που θέλουμε να δούμε στο νησί μας και να αναδεικνύουμε θέματα που απαιτούν την Δημοτική μέριμνα και αντιμετώπιση.

Ενεργό Συμμετοχή στα κοινά – καταθέτουμε επίσημα τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και επιδιώκουμε την άμεση εμπλοκή μας στην τοπική αυτοδιοίκηση ώστε να ακούγεται η φωνή μας και να ασκούμε άμεση επιρροή στις αποφάσεις που καθορίζουν τις ζωές μας και ορίζουν την πορεία του τόπου μας.

Στην Νεανική Δράση θέλουμε την συμμετοχή όλων των νέων Μυκονιατών που αγαπούν και θέλουν να προσφέρουν για το καλό του τόπο μας. Στην Νεανική Δράση χωρούν όλοι οι νέοι Μυκονιάτες που κατανοούν τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου και αντιλαμβάνονται την σημασία της ενεργής συμμετοχής και δράσης.

Η Νεανική Δράση είστε όλοι εσείς που βλέπετε ότι ο τόπος πάει από το κακό στο χειρότερο και θέλετε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε αυτό. Μείνετε ενήμεροι για τις επόμενες δράσεις της κίνησης και ελάτε να δυναμώσουμε την φωνή των νέων της Μυκόνου και να δούμε μαζί πώς μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου