Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Νεανική Δράση Μυκονιατών: Καθαρισμός στον Λούλο 16-9-2012

Στιγμιότυπα από την σημερινή δράση καθαρισμού στην παραλία Λούλος.

Εδώ βλέπετε σε τι κατάσταση ήταν η παραλία μετά από χρόνια αμέλεις και αδιαφορίας. Μέχρι και ντουζιέρα σαπισμένη βρήκαμε...
Εδώ βλέπετε συνολικά πώς ήταν πριν η πλαγιά πάνω στην παραλία..


Κι εδώ πώς έγινε μετά τον καθαρισμό..Κυριολεκτικά τα σαρώσαμε όλα...


 Εδώ με το αποτέλεσμα των κόπων μας.. 14 μεγάλες πλαστικές σακούλες απορριμμάτων ζρειάστηκαν για να καθαριστεί μία τόσο δα μικρή παραλία όπως ο Λούλος...


 Μετά το τέλος της δράσης είχε κολύμπι, γέλιο και σαμπούνα με αυτοσχέδιο τουμπάκι...Στην σημερινή δράση καθαρισμού του Λούλου συμμετείχαν και τους ευχαριστούμε πολύ, οι : Γιάννης Κουκάς, Δημήτρης Χανιώτης, Αθανάς Κουσαθανάς μετά της συζύγου Μαργαρίτας, Γιάννης Ρήγας Ασημομύτης, Ντάνιελ Κουσαθανάς και Τάσος Συριανός.

Τέλος, θα επιστούσαμε την προσοχή στους θαμώνες της παραλίας και τους κατοίκους των βιλών απέναντι να φροντίζουν την πανέμορφη αυτή παραλία και να την διατηρούν καθαρή.

Ευχαριστούμε πολύ.


3 σχόλια:

 1. Μπράβο παιδιά!!! Χαίρομαι που σας είκαμε λιακάδα, σήμερα στην Αθήνα έβρεχε...Έχετε τις ευχές μου για δημιουργικές δράσεις και πετυχημένους στόχους.
  Με θερμότατους ασπασμούς, Δήμητρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα Δήμητρα!! Σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου! Τους χαιρετισμούς μας και την αγάπη μας, σε όλους τους Μυκονιάτες, μικρούς και μεγάλους, της Αθήνας!!! Νεανική Δράση.

   Διαγραφή
 2. MAΡΙΑ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ17 Σεπτεμβρίου 2012 - 11:07 μ.μ.

  ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή