Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νεανική Δράση Μυκονιατών: Αποκατάσταση ελεύθερης πρόσβασης στην παραλία του Αγίου Γεωργίου (Τραχηλης) στον Ορνό


Μετά από καταγραφή της κατάστασης, καταγγείλαμε στο Λιμενικό την παρεμπόδιση της ελεύθερης πρόσβασης στην παραλία κι ενημερώσαμε για την δράση αποκατάστασής της, που επρόκειτο να πραγματοποιήσουμε 
την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012. 

Προς μεγάλη μας έκπληξη, φτάνοντας στο σημείο διαπιστώσαμε ότι η περίφραξη της πρόσβασης στην παραλία είχε αφαιρεθεί, η είσοδος στην παραλία ήταν εντελώς ελεύθερη και καμία επιπλέον ενέργεια δεν απαιτείτο από εμάς. 

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου προέβησαν σε αυτή την ενέργεια προλαβαινοντας την δράση μας κι έτσι μας στέρησαν την χαρά της άμεσης παρέμβασης κ της αποκατάστασης της πρόσβασης από εμάς τους ίδιους. 

Πέρα απο αυτό, το αποτέλεσμα νομίζω δικαιώνει την Νεανική Δράση για την πρωτοβουλία της κ για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν κ την υποστήριξαν έμπρακτα κ ηθικά!!!

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, κρατάμε τα θετικά από αυτήν την πρωτοβουλία που είναι αφενός η αφαιρεση της περίφραξης κι η αποκατάσταση της ελεύθερης πρόσβασης στην παραλία κι αφετέρου το γεγονός ότι για ΠΡΩΤΗ φορά μετά από παρέμβαση πολιτών, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου οπισθοχωρησαν κ σημειώθηκε σε αυτην την παραλια μια θετικη εξέλιξη που ωφελεί το δημόσιο κι όχι το ιδιωτικό συμφέρον!!

Πριν...





Μετά... 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου